Żeberka Wieprzowe Wędzone Na Słodko
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Słodkie wędzone żeberka wieprzowe mogą być super przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 314 kalorii, 30g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka brązowego cukru, żeberka wieprzowe baby back, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Żeberka Wieprzowe Wędzone Na Słodko, Żeberka Wieprzowe Wędzone, oraz Żeberka Wieprzowe Wędzone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sól, biały cukier, 2 łyżki brązowego cukru, czarny pieprz, biały pieprz, cebula w proszku, czosnek w proszku, chili w proszku, papryka, i kminek w małej misce, aby wytrzeć suche. Wcierać mieszankę przypraw do żeber tylnych dziecka ze wszystkich stron. Owinąć żebra dobrze folią i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut przed gotowaniem.
Umieść tylne żebra dziecka na stojakach z drutu palacza. To jest ok, jeśli mięso jest dotykanie, ale nie stos.
Umieść stojaki w palaczu, napełnij patelnię palacza jabłkami, winogronami, gruszką lub wiśni i przynieś palaczowi 270 stopni F (130 stopni C). Palić przez 1 godzinę.
Wymieszać razem sok jabłkowy, 1/4 szklanki brązowego cukru, i sos barbeque.
Żeberka posmarować sosem co 30 do 45 minut po pierwszej godzinie. Gotuj żebra w palaczu, aż mięso nie będzie już różowe i zacznie" kurczyć się " z powrotem od kości, 3 do 4 godzin.
Posmaruj sos na żebrach po raz ostatni 30 minut, zanim żeberka będą gotowe do wyjęcia z palacza.
Po zakończeniu żeber, owinąć je szczelnie folią aluminiową i pozostawić do odpoczynku 10 do 15 minut. Pozwoli to soki wchłonąć do mięsa i sprawiają, że żeberka wilgotne.
Polecane wino: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel
Pinot Noir, Shiraz i Zinfandel są doskonałym wyborem dla żeberek wieprzowych. Żeberka wieprzowe i inne grillowane porki ze słodko-pikantnymi sosami dobrze komponują się z tymi czerwonymi winami. Jedno wino, którego możesz spróbować to Cuvaison Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."