Żeberka W Stylu Tajskim
Żeberka w stylu tajskim mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.55 za porcję. Jedna porcja zawiera 1013 kalorii, 87g białka, oraz 55 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 10 minut. Mieszanka cukru, kolendra, kremowe masło orzechowe, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Żeberka Dziecięce w stylu tajskim, Slow-Cooker Thai Style Żeberka, oraz Slow-Cooker Thai Style Żeberka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść żebra w dużym płytkim naczyniu lub torbie zamrażarki z zamkiem błyskawicznym.
Koncentrat soku i 6 kolejnych składników wymieszać w małej misce z trzepaczką do drutu. Rezerwa 3/4 szklanki mieszaniny w lodówce do zanurzenia.
Pozostałą mieszaninę równomiernie wlać na żebra; przykryć lub uszczelnić i schłodzić 8 godzin, okazjonalnie obracając.
Wyjąć żeberka z marynaty, odrzucając marynatę.
Umieść 1 Stojak żeber na dnie 6-litrowej wolnej kuchenki; Pozostałe Stojaki na żebra po bokach wokół krawędzi wolnej kuchenki. Przykryć i gotować na wysokiej 1 godzinę. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować 5 godzin.
Kuchenka mikrofalowa zastrzeżone 3/4 szklanki sosu w 1 szklance miary w wysokiej 1 do 1 1/2 minut lub do dokładnie ogrzanego, mieszając raz.
Dekorować, w razie potrzeby.
Stań żebra: stojąc te żebra wzdłuż boków swojej powolnej kuchenki daje im bezpośredni kontakt z ciepłem, więc będą miały chrupiące brązowe krawędzie jak żebra, które wędziły przez wiele godzin.