Żeberka pieczone Dijon en Croute

Żeberka pieczone Dijon en Croute
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Rib Roast Dijon en Croute spróbować. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 25g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje $2.85 za porcję. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz beef rib eye pieczeń, szary musztarda Poupon dijon, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczeń Z Żeberka Jagnięcego Dijon, Pieczeń Warzywna Dijon, oraz Pieczony Kurczak W Sosie Dijon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Umieścić mięso na półce w patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Piec 45 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
W międzyczasie gotować i mieszać grzyby, szalotki i czosnek w maśle na dużej patelni na średnim ogniu 3 min. albo do przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Zdjąć z ognia. Wymieszać z musztardą; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
6
Połączyć bułkę tartą, popękane ziarna pieprzu i bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany PieprzPopękany Pieprz
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
7
Rozprowadzić mieszaninę musztardy na mięsie; posypać mieszaniną okruchów chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
8
Piec 15 min. lub do średnio rzadkiego (145f) lub pożądanej doneness, tenting mięsa folią pod koniec czasu pieczenia, jeśli to konieczne, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
9
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
10
Odstawić 15 min. przed krojeniem do podania.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia8
Magazyn