Żeberka Do Grilla Hoisin

Żeberka Do Grilla Hoisin
Przepis żeberka z grilla Hoisin jest gotowy w około 7 godzin i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. To danie główne ma 1066 kalorii, 90g białka, oraz 56 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.57 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 105 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz grill ciepła: niski, granulowany czosnek, st. louis-cięte żeberka wieprzowe i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, Sos Barbecue Hoisin, oraz Sos Barbecue Hoisin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby pocierać, wymieszać brązowy cukier, sól, 5-przyprawowy proszek, pieprz Szechuan, biały pieprz i czosnek w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
RamięRamię
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Usuń membranę z tyłu stojaka i przyciąć żebra nadmiaru tłuszczu. Pocierać każdy stojak obficie z rub. Owinąć żebra w folię lub umieścić w dużym pojemniku i przechowywać w lodówce na noc (opcjonalnie).
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Wyjąć żeberka z lodówki podczas przygotowywania palacza lub grilla. Ogień palacza lub grill do 107°, dodając kawałki dymu kawałki drewna, gdy w temperaturze. Gdy drewno jest zapalane i wytwarza dym, umieść żebra w palaczu lub grillu, mięso do góry i dymu, aż żebra będą lekko zgięte po podniesieniu z jednego końca, 5 do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
W ciągu ostatnich 1/2 godziny gotowania, baste górnej części każdego stojaka z sosem barbecue i kontynuować palenie do karmelizować SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
5
Wyjąć z palacza, pokroić i podawać.

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill w menu? Spróbuj sparować z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jedno wino, którego możesz spróbować to Carnivor Zinfandel. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Carnivor Zinfandel
Carnivor Zinfandel
Carnivor Zinfandel jest soczysty, odważny, duży i aromatyczny, z nutami przypraw o gładkim dotyku dla pełnego podniebienia. Intensywne ciemne smaki owoców jeżyny, śliwki i boysenberry są dopasowane do nut mokki, ciemnej czekolady, czarnego pieprzu i przypraw do pieczenia. Smaki wanilii i prażonych migdałów utrzymują się z długim, gładkim wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn