Żeberka Do Grilla Hoisin
Przepis żeberka z grilla Hoisin jest gotowy w około 7 godzin i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. To danie główne ma 1066 kalorii, 90g białka, oraz 56 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.57 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 105 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz grill ciepła: niski, granulowany czosnek, st. louis-cięte żeberka wieprzowe i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, Sos Barbecue Hoisin, oraz Sos Barbecue Hoisin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby pocierać, wymieszać brązowy cukier, sól, 5-przyprawowy proszek, pieprz Szechuan, biały pieprz i czosnek w małej misce.
Usuń membranę z tyłu stojaka i przyciąć żebra nadmiaru tłuszczu. Pocierać każdy stojak obficie z rub. Owinąć żebra w folię lub umieścić w dużym pojemniku i przechowywać w lodówce na noc (opcjonalnie).
Wyjąć żeberka z lodówki podczas przygotowywania palacza lub grilla. Ogień palacza lub grill do 107°, dodając kawałki dymu kawałki drewna, gdy w temperaturze. Gdy drewno jest zapalane i wytwarza dym, umieść żebra w palaczu lub grillu, mięso do góry i dymu, aż żebra będą lekko zgięte po podniesieniu z jednego końca, 5 do 6 godzin.
W ciągu ostatnich 1/2 godziny gotowania, baste górnej części każdego stojaka z sosem barbecue i kontynuować palenie do karmelizować SOS.
Wyjąć z palacza, pokroić i podawać.
Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane
Grill w menu? Spróbuj sparować z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jedno wino, którego możesz spróbować to Carnivor Zinfandel. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Carnivor Zinfandel]()
Carnivor Zinfandel
Carnivor Zinfandel jest soczysty, odważny, duży i aromatyczny, z nutami przypraw o gładkim dotyku dla pełnego podniebienia. Intensywne ciemne smaki owoców jeżyny, śliwki i boysenberry są dopasowane do nut mokki, ciemnej czekolady, czarnego pieprzu i przypraw do pieczenia. Smaki wanilii i prażonych migdałów utrzymują się z długim, gładkim wykończeniem.