Żeberka Chrzanowo-czosnkowe

Żeberka Chrzanowo-czosnkowe
Chrzan i czosnek Prime Rib może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1378 kalorii, 51g białka, oraz 123g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $8.71 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka bulionu wołowego reserved, chrzan, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Żeberka Chrzanowo-Czosnkowe, Żeberka z kremem chrzanowym, oraz Żeberka z kremem chrzanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Połóż wołowinę na dużej patelni do pieczenia z kością w dół. (Żebra działają jak naturalny stojak do pieczenia.) W małej misce rozgnieść czosnek, chrzan, sól, pieprz i oliwę z oliwek, aby uzyskać pastę. Masuj pastę obficie na całej pieczeni. Warzywa i czosnek rozsypać na pół wokół mięsa i skropić je 2-liczyć oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
KościKości
MięsoMięso
żeberkażeberka
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Umieść patelnię w piekarniku i piecz wołowinę przez około 1 1/2 do 2 godzin na średnio rzadkie (lub około 20 minut na Funt). Sprawdź temperaturę wewnętrzną pieczenia w kilku miejscach za pomocą termometru natychmiastowego odczytu; powinien zarejestrować 125 stopni F. dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Wyjmij wołowinę na deskę do rzeźbienia i pozostaw na 20 minut. Wewnętrzna temperatura mięsa będzie nadal rosła o około 10 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
MięsoMięso
6
Wyjąć warzywa i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
7
Wlać soki z patelni do separatora tłuszczu lub małej miski i odstawić, aby oddzielić tłuszcz i soki wołowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
8
Wylać i wyrzucić tłuszcz. Użyjesz smacznych soków wołowych na grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
WołowinaWołowina
9
Umieść czystą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodać masło i 2-liczenia mżawka oleju. Kiedy masło zaczyna się spieniać. dodać grzyby i tymianek, doprawić solą i pieprzem. Wymieszać wszystko razem przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
TymianekTymianek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
11
Dodaj czerwone wino, mieszając, aby zeskrobać wszelkie utknięte kawałki; następnie gotuj i mieszaj, aby odparować alkohol. Gdy wino prawie nie ma, dodaj zarezerwowane soki wołowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
AlkoholAlkohol
WołowinaWołowina
12
Pozwól, aby ciecz się ugotowała, a następnie zdejmij ją z ognia. Śmietanę i szczypiorek wymieszać, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzczypiorekSzczypiorek
KremKrem
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia30
Magazyn