Święto Dziękczynienia Tradycja Ostryg Dressing
Święto Dziękczynienia tradycja ostryg opatrunek jest pescatarian przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 21 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony pieprz, liście tymianku, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Podobne przepisy to Tradycja Dziękczynienia tatusia, Dressing Ostryg, oraz Dressing Ostryg.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
Rozgrzać masło w holenderskim piekarniku lub dużym ciężkim garnku na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę do miękkości, o 5 protokół.
Wyjmij holenderski piekarnik z ognia. Wymieszaj bułkę tartą, ostrygi, Likier ostrygowy, seler, sól, czarny pieprz, tymianek i przyprawę drobiu do cebuli. Mieszankę łyżką do przygotowanej patelni do pieczenia; przykryć szczelnie folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 40 protokół; usunąć folię aluminiową i kontynuować pieczenie, aż lekko rumiane, o 20 więcej minut.