Świąteczne zestawy fasoli i pieprzu to przepis bezglutenowy składający się z 15 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 3 g tłuszczu i łącznie 60 kalorii . Za 44 centy za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Udaj się do sklepu i kup cukinię, fasolkę woskową, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić je dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako tania przekąska. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 26% . Pakiety fasolki szparagowej , Pakiety fasolki szparagowej i Pakiety fasolki szparagowej są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W dużym rondlu wymieszaj fasolę, bulion i proszek czosnkowy; zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia. Gotuj bez przykrycia przez 8–10 minut lub do momentu, aż będą chrupiące; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
średnie Ciasto Dyniowe Każda)
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Cukinię pokroić w kostkę o wielkości 1/2 cala. plasterki. Wydrążyć środki, pozostawiając 1/4 cala. pierścienie; odrzucić centra. Przełóż fasolę i paprykę przez pierścienie dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Cienkie Plasterki Salami
Nóż Do Obierania
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
3
Umieścić w natłuszczonej formie o średnicy 15 cali. x 10 cali x 1-cal. taca do pieczenia; posmarować masłem. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub do momentu, aż cukinia będzie chrupiąca.