Świąteczne Ciasto Wiśniowo-Jagodowe
Christmas Cherry - berry Pie może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 74 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Jeśli masz mleko, ciasto wiśniowe nadzienie, szybkie gotowanie tapioka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Spróbuj Świąteczne Ciasto Wiśniowo-Jagodowe, Ciasto Wiśniowe, oraz Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem masła i mleka; odstawić 15 minut.
Ciasto podzielić na pół, odstawić na pół.
Rozwałkuj połowę ciasta i ułóż 9-calowy talerz ciasta; dodaj mieszankę wypełniającą. Kropka z masłem.
Pozostałe ciasto rozwałkować na 12-calowe koło; pokroić w paski o szerokości 3/4 cala.
Układaj paski na pie w odstępach 1-calowych; odkładaj naprzemienne paski, splatając poprzeczne paski nad i pod.
Wykończenie skorupy nawet z zewnętrzną krawędzią płyty pie. Zwilżyć krawędź skorupy wodą; złożyć na paski, uszczelnić i zacisnąć.
Szczotka siatka z mlekiem.
Piec w temperaturze 400 przez 40 do 45 minut, po 15 minutach przykrywając krawędź Skórki folią aluminiową, aby zapobiec brązowieniu.