Świąteczne batony karmelowe m&m ' s™

Świąteczne batony karmelowe M & M ' S™ mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 32 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Mieszanka karmelków waniliowych, cukierków czekoladowych m&M, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego, Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmel batony (domowe Take 5 batonów), oraz Peanut Butter Caramel Shortbread Bars {millionaire bars} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 13x9-calowy patelni z nonstick gotowania sprayu. W dużej misce, połączyć brązowy cukier i masło; ubić, aż będzie gładka. Wymieszać z owsem i płatkami.
Dodać mąkę, sodę oczyszczoną i sól; wymieszać do dobrze wymieszanego. Rezerwa 3 szklanki mieszanki owsianej do polewy. Wcisnąć pozostałą mieszaninę na dnie rozpylonej patelni.
Piec w 177°. przez 10 minut.
Tymczasem w małym rondlu połącz karmelki i mleko; podgrzewaj na małym ogniu, aż karmelki zostaną stopione i mieszanina będzie gładka, stale mieszając.
Wyjąć częściowo upieczoną podstawę z piekarnika.
Posypać 1 szklanką kawałków czekolady.
Skropić mieszanką karmelową, uważając, aby karmel nie dotykał boków patelni. Upuść zarezerwowaną mieszaninę owsianą, usypując łyżeczki do herbaty na mieszaninie karmelu.
Posypać pozostałymi kawałkami czekolady.
Wróć do piekarnika; piec dodatkowe 20 do 24 minut lub aż środek jest ustawiony, a góra jest złoty kolor. Schłodzić 1 godzinę lub do całkowitego ostygnięcia.