Świnie w pikantnych kocach
Świnie w pikantnych kocach mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ser mozzarella, pieprz cayenne, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Świnie w kocach, Świnie W Kocach, oraz Świnie w kocach dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać kiełbasę: Tost kolendry, koper włoski i kminek w małej patelni na dużym ogniu, mieszając, aż pachnące, 3 do 4 protokół. Ostudzić całkowicie, następnie zmielić moździerzem i tłuczkiem lub młynkiem do przypraw.
Dodać czosnek, szałwia, 1 łyżeczka soli, 1 łyżeczka czarnego pieprzu i płatki czerwonej papryki; zmielić, aby wymieszać.
Przyprawy połączyć z mieloną wieprzowiną w misce.
Dodać syrop klonowy i wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce 30 minut.
Mąkę, brązowy cukier, proszek do pieczenia, włoskie przyprawy, musztarda w proszku, soda oczyszczona, cayenne i sól morska połączyć w robocie kuchennym; impuls do połączenia.
Dodać masło i pulsować 5 do 6 razy (za każdym razem przez 4 do 5 sekund), aż mieszanina przypomina mąkę kukurydzianą.
Dodaj mozzarellę i puls 3 do 4 razy, aż dobrze połączone.
Dodać maślankę i proces, aż powstanie kulka. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut.
Uformuj mieszankę kiełbas na 16 mini kiełbasek, o długości około 4 cali (użyj około 2 łyżek kiełbasy dla każdej).
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Gotować kiełbaski w 2 partiach aż gotowane przez, 4 do 5 minut na stronie. Ostudzić na papierowych ręcznikach.
Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię.
Posypać mąką, a następnie delikatnie wkleić i zwinąć w prostokąt o wymiarach 12 na 16 cali. Przycinaj krawędzie, aby były równe.
Wytnij prostokąt na pół w poprzek, a następnie przetnij każdą połowę na cztery paski o wymiarach 3 na 8 cali.
Przeciąć każdy pasek na pół po przekątnej, tworząc 16 długich trójkątów.
Przenieść do blachy do pieczenia, luźno przykryć folią i przechowywać w lodówce 15 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Umieścić 1 kiełbasę na szerokim końcu trójkąta ciasta i zwinąć. Powtórz z pozostałym ciastem i kiełbasą. Ułóż świnie w kocach 2 cale od siebie na 2 arkuszach do pieczenia wyłożonych pergaminem.
Umyć blaty z ubitym jajkiem i piec na złoty kolor, o 15 protokół.
Połącz agawę, oba musztardy, SOS adobo i szczyptę czarnego pieprzu w misce.
Podawać świnie w kocach z musztardą.