Świnie bezglutenowe w kocu
Bezglutenowe świnie w kocu może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 10g białka, oraz 16G tłuszczu. 257 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka parówek koktajlowych, mąka ryżowa, plus dodatkowe mleko, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Świnie w kocu-niskowęglowodanowe i bezglutenowe, Świnie W Kocu, oraz Świnie w kocu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400ºF. Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
W średniej misce, ubić razem białą mąkę ryżową, skrobia kukurydziana, słodka mąka ryżowa, proszek do pieczenia, cukier i sól.
Dodać masło i za pomocą palców lub noża do ciast, przerabiać je na mieszankę mąki, aż nie pozostaną żadne duże kawałki. Mieszanka powinna być gruba, z drobnymi kamykami masła rozprowadzonymi dokładnie po całej powierzchni.
Używając drewnianej łyżki, wymieszaj 1/2 szklanki mleka i 1 jajko. Zmiksować, aż ciasto uformuje się. Ciasto będzie suche i nie będzie trzymać się razem, dodać plusk (około 2 łyżki stołowe) więcej mleka, aż ciasto jest jędrne i tworzy kulkę po zaokrągleniu między dłońmi.
Uszczypnij małe kulki ciasta, po 1 łyżeczce każda. Naciśnij ciasto równomiernie wokół parówki koktajlowej, aby pokryć parówkę. Pozostaw końce parówki odsłonięte. Nie martw się, że kurtka dough jest idealna. Po prostu chcesz zamknąć kiełbasę w cieście. Wygląd nie ma znaczenia.
Umieścić na przygotowanej patelni. Powtarzaj, aż wszystkie ciasta i parówki są używane.
W małej misce ubijamy widelcem Pozostałe jajko i około 1 łyżkę mleka. Za pomocą pędzla do ciasta wymieszaj masę jajeczną na każdym opakowaniu ciasta.
Piec 15 do 18 minut, aż ciasto będzie jasno złoty kolor.
Wyjąć z patelni i podawać na gorąco.