Świeży Miętowy Syrop Cukrowy
Świeży syrop miętowy może być tylko przystawką, której szukasz. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 197 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz liście mięty, cukier, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj WINNER Mint Chocolate Chip and Fresh Mint Buttercream Cupcakes, Syrop Miodowo-Miętowy, oraz Mango w syropie imbirowo-miętowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki doprowadzić do wrzenia w rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści; gotować 1 minutę.
Wlać mieszaninę przez sitko z siatki drucianej do dzbana, odrzucając miętę.
Połączyć 3 łyżki świeżej mięty syrop cukrowy; 2 łyżki każdej świeżej cytryny, limonki i soku pomarańczowego; i 3/4 szklanki cytryny o smaku wody gazowanej, schłodzone; wymieszać dobrze.