Świeże Ciasto Truskawkowe
Świeże ciasto truskawkowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 20 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka ziarnistego bezkalorycznego słodzika, truskawek, chłodnego ubijania bitej polewy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez KraftRecipes.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Świeże Ciasto Z Jeżynami, Kremowy puch truskawkowy ze świeżym sosem truskawkowym {deser bez pieczenia w słoikach!}, oraz Świeże truskawki pieczone Mini pączki z polewą truskawkowo-limonkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Okruchy wymieszać, 1 łyżka. granulowany słodzik i margaryna. Naciśnij na dolnej i górnej stronie 9-calowej płyty pie.
Piec 8 do 10 min. lub aż lekko zbrązowieje; chłodny.
W międzyczasie wymieszaj pozostały granulowany słodzik, skrobię kukurydzianą i wodę w średnim rondlu. Zagotować na średnim ogniu, stale mieszając; gotować i mieszać 5 min. lub aż zgęstnieje
Dodać suchą mieszankę żelatyny; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Wlać około 1/3 szklanki mieszaniny żelatyny do skorupy.
Pozostałą żelatynę wymieszać z truskawkami; wlać do skórki. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy.
Podawać z chłodnym batem.