Świeże Bułeczki Imbirowe Z Cytryną
Przepis wypełniony cytryną świeże bułeczki imbirowe mogą zaspokoić Twoje szkockie pragnienie w około 40 minut. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten poranny posiłek ma 314 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Betty Crocker ma 6 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać cukier granulowany, lemon curd, gingerroot, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bułeczki Nadziewane makiem z twarogiem cytrynowym, Lemon Angel Food Cake Filled with Lemon Curd and Fresh Raspberry, oraz Świeże Bułeczki Z Kremem Żurawinowym Z Kandyzowanym Imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. lekko nasmarować blachę.
Wymieszać mąkę, 1/4 szklanki cukru i proszek do pieczenia w dużej misce.
Pokrój na maśle, używając blendera do ciast lub przecinając 2 noże, aż mieszanina wygląda jak drobna okruchy. Mieszaj w maślance i pierniku, aż ciasto opuści stronę miski i uformuje kulkę.
Umieść połowę ciasta na blasze ciastek; wklep lub zwiń w 7-calowe koło.
Rozłóż cytrynowy twaróg na cieście do 1/2 cala krawędzi. Poklepać lub rozwałkować pozostałe ciasto w 7-calowe koło; delikatnie umieścić na twarogu cytrynowym. Delikatnie ściśnij krawędź, aby uszczelnić.
Wytnij powierzchnię ciasta na 8 klinów, wykonując cięcia o głębokości 1/4 cala (nie kroić na twaróg cytrynowy).
Piec 18 do 20 minut lub do złotego koloru. Schłodzić 5 minut na arkuszu cookie.
Wyjąć z blachy ciastka do serwowania talerza lub naczynia; pokroić w kliny.