Świeża Fasola Szparagowa & Bazylia

Świeża Fasola Szparagowa & Bazylia
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Świeża fasola szparagowa & bazylia może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 56 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka bazylii, sos vinaigrette sun pomidor, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Świeży Dip Cytrynowo-Bazyliowy Z Blanszowaną Zieloną Fasolką, Szparagi i fasolka szparagowa gotowane na parze ze świeżym dipem cytrynowo-bazyliowym, oraz French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad.

Instrukcje

1
Opatrunek ciepła w dużej patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać fasolę i cebulę; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
3
Gotować 5 min. albo aż fasola będzie chrupiąca-delikatna.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
4
Wierzch z bazylią; gotować, pod przykryciem, 1 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W17 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn