Świetne grillowane wędzone warzywa z awokado i kozim serem kruszą

Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Świetne grillowane wędzone warzywa z awokado i kozim serem kruszy może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 7G białka, oraz 28g tłuszczu. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 71 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka oliwy z oliwek, przyprawy do grilla, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest świetne. Spróbuj Świetne grillowane wędzone warzywa z awokado i kozim serem kruszą, Sałatka Dymiąca Gruszka Z Serem Pleśniowym Kruszy, oraz Szparagi zawinięte w boczek z kozim serem kruszą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść grzyby, czerwoną paprykę i czerwoną cebulę w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
W małej misce ubić oliwę z oliwek, sok z limonki, przyprawę do grilla, czosnek i pieprz cayenne; zalać warzywami. Wrzucić do herbu i pozostawić warzywa marynować przez co najmniej 30 minut.
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Wyjąć warzywa z marynaty i strząsnąć nadmiar. Zarezerwować pozostałą marynatę.
Grilluj warzywa na rozgrzanym grillu do miękkości, około 5 minut.
Grillowane warzywa przełożyć na duży talerz.
Pozostałą marynatę ubić octem balsamicznym, zalać warzywami. Wymieszać z awokado i kozim serem, następnie doprawić solą i pieprzem.
Posypać bazylią do podania.