Śródziemnomorska Ryba Pieczona
Ten przepis służy 37. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny fodmapowi i pescatariański przepis ma 23 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, sos vinaigrette z pomidorów słonecznych, cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Śródziemnomorska Ryba Pieczona, Śródziemnomorska pieczona ryba z oliwkami i karczochami, oraz Ryby Śródziemnomorskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Pokrój otwarty pakiet ryb na 4 równe kawałki.
Wymieszać cukinię i pomidory w 9-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia; top z rybą. Łyżka 1 Łyżka. opatrunku na każdym kawałku ryby.
Piec 15 minut; posypać serem.
Piec dodatkowe 8 do 12 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.