Śniadanie Quinoa może być tylko poranny posiłek szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 527 kalorii, 17g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.9 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 45 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz jeżyny, odtłuszczone mleko, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 94% to danie jest super. Spróbuj Śniadanie Quinoa, Śniadanie Quinoa, oraz Śniadanie Quinoa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przynieś quinoa, wodę, mleko, cynamon i ekstrakt wanilii do wrzenia w rondlu. Zmniejszyć ogień do średnio niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa jest tender i wchłania wodę, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Zdjąć rondel z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Wymieszać wiśnie, orzechy nerkowca, i cebula do mieszanki quinoa; top z jeżyn i creme fraiche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Dodatkowa Woda
Pieczenie Czekoladowych Loków
Orzechy Nerkowca
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane