Śniadanie Kugel
Przepis na śniadanie Kugel jest gotowy w około 1 godzinę i 20 minut i jest zdecydowanie niesamowity lacto ovo vegetarian opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 1,15 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 283 kalorii, 12g białka, oraz 6G tłuszczu. Jeśli masz pod ręką mus jabłkowy, makaron lasagne, mielony cynamon i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre dla Chanuka. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 40%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kluski Kugel, Ciasteczka Kugel, oraz Kluski Kugel.
Instrukcje
W blenderze połącz twarożek, wanilię i sól; przykryj i przetwarzaj na gładką masę. Wrzuć jabłka z cynamonem.
Połącz mus jabłkowy i rodzynki; rozłóż 3/4 szklanki na natłuszczoną 13-calową. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Ułóż czwartą część makaronu i jedną trzecią mieszanki musu jabłkowego, mieszanki twarogu i jabłek. Powtórz warstwy dwa razy. Na wierzch z pozostałym makaronem; posypać serem cheddar.
Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 60-70 minut lub do miękkości jabłek.
Odstaw na 15 minut przed cięciem.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Faire La Fete Cremant de Limoux. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Faire La Fete Cremant de Limoux]()
Faire La Fete Cremant de Limoux
Jasnozłoty kolor z żywymi aromatami i smakami pieczonego jabłka, białej wiśni i bezy cytrynowej. Od wykwintnego kawioru i ostryg po popcorn, Faire la Fête to wszechstronne wino, które dobrze komponuje się z szeroką gamą potraw i kuchni. Spróbuj z azjatycką sałatką gruszkową, pikantnymi bułeczkami z tuńczyka lub kotletami wieprzowymi i musem jabłkowym.Mieszanka: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir