Śmietana Panna Cotta z jeżyną-kompot Zinfandel

Śmietana Panna Cotta z jeżyną-kompot Zinfandel
Przepis śmietana Panna Cotta z jeżyny-Zinfandel kompot jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, wodę, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Śmietana Panna Cotta z kompot truskawkowy, Maślanka Panna Cotta Z Fig Zinfandel-Gotowane, oraz Jogurt Panna Cotta z kompot jagodowy.

Instrukcje

1
Aby przygotować panna cotta, posypać żelatynę wodą w małej misce; odstawić 10 minut. Mleko, cukier puder i fasola wanilii zagotować w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
żelatynażelatyna
WodaWoda
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Zdjąć patelnię z ognia; usunąć fasolę wanilii łyżką szczelinową. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii. Wymieszać nasiona do mieszanki mleka; wyrzucić fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
NasionaNasiona
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
3
Dodać mieszaninę żelatyny do mieszaniny mleka, mieszając trzepaczką, aż żelatyna się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Dodać kwaśną śmietanę i kardamon; mieszać aż dobrze połączone. Podzielić mieszaninę równomiernie między 8 (6-uncja) kubki kremu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KardamonKardamon
BudyńBudyń
5
Aby przygotować kompot, umieść 1 szklankę jeżyn, wina i cukru granulowanego w robocie kuchennym i przetworzyć, aż będzie gładka. Przecedzić mieszaninę jeżyn przez drobne sito do średniego rondla i wyrzucić ciała stałe. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
JeżynyJeżyny
KompotKompot
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
6
Zdjąć z ognia; dodać pozostałe 2 szklanki jeżyn. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
7
Poluzuj krawędzie kremów nożem lub gumową szpatułką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
NóżNóż
8
Umieść talerz deserowy do góry nogami na każdej filiżance; Odwróć na talerze.
9
Podawać z kompot; top z gałązkami mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
MiętaMięta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn