Śledzie marynowane to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 10 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Mieszanka ząbka czosnku, jajka, marynowany śledź i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 65%. Podobne przepisy to Śledź Marynowany, Śledź Marynowany, oraz Skandynawskie Kiszone Śledzie.
Instrukcje
1
Śledź pokroić w drobną kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
śledź
2
Śledź wymieszać z cebulą, jajkami, jabłkiem i sokiem z cytryny.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.