Łucja ' s Ham Spread

Łucja ' s Ham Spread
Rozprzestrzenianie się szynki Lucy jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 14 porcjami. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Mieszanka sos pomidorowy, szybkie gotowanie tapioka, szynka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przyprawę. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 26%. Spróbuj Juicy Lucy Burger (Alias Jucy Lucy), Pasta Lucy, oraz Soczysta Lucy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć szynkę do rondla i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniego i gotować szynkę delikatnie przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
2
Odcedzić i pozostawić szynkę do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Umieść szynkę w robocie kuchennym i kilka razy pulsuj, aby zmielić mięso do pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Wymieszać sos pomidorowy, tapioka, ketchup, musztarda, ocet, i sos Worcestershire w dużym rondlu na małym ogniu; topić ser żywności w mieszaninie sos pomidorowy i wymieszać wszystkie składniki płynnie razem. NIE WOLNO gotować na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Ser TopionySer Topiony
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
TapiokaTapioka
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
5
W dużej misce wymieszać mieszankę z serem topionym z mieloną szynką; dokładnie wymieszać. Schłodzić przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser TopionySer Topiony
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia3
Magazyn