Łosoś Zawinięty W Boczek
Łosoś zawinięty w boczek to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 401 kalorii, 37g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 4,45 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, bekon, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Łosoś hoisin zawinięty w boczek, Łosoś zawinięty w boczek ze zwiędłym szpinakiem, oraz Łosoś zawinięty w boczek z brokułami i puree ziemniaczanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. doprawić łososia solą i pieprzem. Każdy filet owinąć plasterkiem boczku; zabezpieczyć wykałaczką.
Umieść dużą patelnię na dużym ogniu, aż będzie bardzo gorąca, dodaj 1 łyżkę. olej i ciepło, aż do samego palenia.
Dodać łososia; gotować, aż boczek będzie chrupiący, o 3 protokół. Ostrożnie obrócić łososia i gotować 2 minuty dłużej.
Przenieś patelnię do piekarnika i pieczonego łososia, 2 minuty dla średnich lub 4 dobrze zrobione.
Wrzucić rukolę z sokiem i 1 łyżką. olej; doprawić solą i pieprzem. Podziel na 4 płytki.
Usuń wykałaczki z łososia, pozostawiając boczek na miejscu.
Łososia ułożyć na wierzchu rukoli.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.