Łosoś Z Sosem Koperkowym Przepis
Łosoś z sosem koperkowym przepis jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kapary, oliwę z oliwek, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 89 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Grillowany Łosoś Z Masłem Koperkowym Przepis, Łosoś w sosie koperkowym, oraz Łosoś z sosem koperkowym Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.Łososia doprawić łyżeczką soli i łyżeczką pieprzu. Gotować, aż nieprzezroczyste przez cały, 5 do 6 minut na stronie.Tymczasem w dużym rondlu wyposażonym w kosz na parowiec doprowadzić 1 cal wody do wrzenia.
Umieścić fasolę w koszu, przykryć i parować do miękkości, 4 do 5 minutes.In mała miska, połączyć kwaśną śmietanę, sok z cytryny, koperek, kapary, i łyżeczka sól i pieprz.
Podawać z łososiem i fasolką szparagową.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Elway ' s Reserve Carneros Chardonnay 2018 jest dobrze zbilansowany, prezentując ostre smaki owoców tropikalnych, jabłek i gruszek z lekkimi elementami kwiatowymi. Nuty wanilii dopełniają gładkie, utrzymujące się dębowe wykończenie.Połącz to chrupiące wino z lekkimi potrawami, takimi jak plastry owoców i serów, sałatka z makaronem cytrynowym, pieczony kurczak z ziołami lub budyń waniliowy.