Łosoś z oliwkowym smakiem i Broccolini to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 25 porcjami. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwek kalamatan, filet z łososia, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Łosoś z oliwkowym smakiem, Pieczony łosoś z pomidorowo-oliwkowym smakiem, oraz Mini Latkes Z Łososiowo-Oliwkowym Smakiem.
Instrukcje
1
W małej misce, połączyć oliwki, kapary, Skórka z cytryny, 2 łyżeczki oleju, i łyżeczka soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Ciasto Kukurydziane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podgrzać 1 łyżeczkę pozostałego oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodać broccolini, czosnek, szklanka wody, i łyżeczka każdy sól i pieprz. Przykryć i gotować, rzucając od czasu do czasu, aż woda wyparuje i broccolini jest po prostu przetargu, 6 do 8 protokół.Tymczasem podgrzać pozostałą łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Przyprawić łososia łyżeczką soli i pieprzu i gotować aż nieprzezroczyste przez cały, 3 do 5 minut na stronie. Top łososia i broccolini z oliwkowym smakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Olive Relish
Broccolini
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.