Łosoś z koprem pieczony w pergaminie

Łosoś z koprem pieczony w pergaminie
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepisy do twojego pudełka z przepisami, łosoś z koprem włoskim pieczony w pergaminie może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Na 4,16 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 35g białka, oraz 17g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka, kilka gałązek kopru włoskiego liści, sól koszerna, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 1046 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pergaminowy Pieczony Łosoś, Pergaminowy Pieczony Łosoś, oraz Łosoś I Cukinia Pieczone W Pergaminie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 175°C (350°F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
1
Połóż kwadrat pergaminu na płaskiej powierzchni. Złóż pergamin na pół, aby utworzyć gniecenie, a następnie otwórz go ponownie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
1
Umieść kilka plastrów Cebulki kopru włoskiego poniżej zagniecenia pergaminu w kopcu i posyp solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Jeden filet łososia ułożyć na plastrach Cebulki kopru włoskiego. Wycisnąć świeży sok z cytryny na łososia (w dowolnym miejscu od łyżeczki do łyżki stołowej lub do smaku). 
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
3
Łososia obficie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4
Połóż gałązki kopru włoskiego na łososiu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
5
Połóż 3 cienkie plastry cytryny na liściach kopru włoskiego i łososia (więcej, jeśli chcesz). Albo można umieścić cytryny pokrojone w dół pierwszy i top z liści, twój wybór. Myślę, że plastry na górze wyglądają lepiej. Na wierzch posmaruj masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
6
pergamin na łososia i zabezpieczyć blisko. Istnieje kilka sposobów, aby to osiągnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
7
Jednym z łatwych i szczególnie atrakcyjnych sposobów jest złożenie rogu w pobliżu złożonej krawędzi pergaminu w trójkąt. Następnie mniej więcej w połowie tego trójkąta złóż kolejny Trójkąt nad poprzednim trójkątem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Praca w dół i wokół krawędzi pergaminu, można tworzyć fałdy na wszystkich krawędziach. Kiedy dojdziesz do ostatniej złożonej krawędzi, tuck rogu pod pergaminem.
9
Dostępny jest doskonały film, który pokazuje tę technikę tutaj: Jak owinąć rybę w pergamin. Technika ta działa dobrze z poszczególnymi porcjami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
10
Może się okazać, że łatwiej będzie owinąć duży (wielosortowy) filet w następujący sposób. Ułóż filet tak, aby jego długi bok był skierowany do ciebie, a dwa krótsze końce są po lewej i prawej stronie. Następnie podnieś krawędzie pergaminowe najbliżej Ciebie i najdalej od Ciebie, połącz je i złóż kilka razy.  Następnie podłożyć lewą i prawą krawędź pod filet.  
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
11
Piec: 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
12
Umieść na patelni lub blasze do pieczenia. 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
13
Piec w temperaturze 350 ° F przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
14
Podawać natychmiast. Aby służyć, możesz ostrożnie przenieść każdy filet z łososia i Kopiec plastrów kopru włoskiego na poszczególne talerze, lub możesz podać łososia w samej torebce, na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
15
Aby zjeść, możesz rozpakować torebkę lub przeciąć górną część ostrym nożem, aby odsłonić łososia w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn