Łosoś z kokosem w sosie kokosowym Chili

Łosoś z kokosem w sosie kokosowym Chili
Przepis kokosowo-chrupiący łosoś z kokosowym sosem Chili jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 2G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, kokos, mleko kokosowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Łosoś kokosowy z sosem Barbecue z tamaryndowca, Kokosowe Tofu ze słodkim sosem Chili, oraz Kokos nerkowca crusted łosoś.

Instrukcje

1
Połączyć mleko kokosowe, 1 łyżka soku z limonki, miód i pastę chili w małym rondlu i gotować na średnim ogniu, aż sos zmniejszy się i lekko zgęstnieje, o 4 protokół. SOS doprawiamy solą do smaku. Sos można schłodzić, przykryć, do 5 dni.Przygotuj rybę: umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 375 F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Pasta ChiliPasta Chili
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połączyć rozdrobnione kokos, panko, ½ łyżeczki soli, i ¼ łyżeczki pieprzu w małej misce. Wrzucić dobrze, a następnie rozprowadzić mieszaninę na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony KokosRozdrobniony Kokos
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Umyj górne strony łososia sokiem z limonki. Lekko przyprawić rybę solą i pieprzem. Jeden kawałek na raz, zanurz górną stronę każdego filetu w mieszaninie kokosowo-panko, upewniając się, że powierzchnia jest pokryta. W razie potrzeby poklep mieszankę na rybę.Ustaw duży, patelnia o dużym dnie, preferowane żeliwo, na średnim ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodać olej arachidowy. Ułóż połowę filetów z łososia, strona kokosowa w dół, na patelni i gotować przez 3 protokół do zapiekania ryb i brązowy polewa. ostrożnie odwróć rybę i gotuj kolejne 3 minuty. Za pomocą szpatułki przenieś rybę na blachę do pieczenia. Powtórz z pozostałymi 3 filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Przenieś blachę do piekarnika i piecz, aż łosoś będzie po prostu twardy w dotyku, a wnętrze jest prawie nieprzezroczyste, ale nadal wilgotne, 2 do 4 minut w zależności od grubości ryby (alternatywnie użyj natychmiastowego termometru odczytu; ryba zostanie wykonana, gdy temperatura osiągnie 130 stopni F.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Każdy filet łososia ułożyć na rozgrzanym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
6
Skropić sosem kokosowym Chili i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn