Łosoś z kokosem w sosie kokosowym Chili

Łosoś z kokosem w sosie kokosowym Chili
Przepis kokosowo-chrupiący łosoś z kokosowym sosem Chili jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 2G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, kokos, mleko kokosowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Łosoś kokosowy z sosem Barbecue z tamaryndowca, Kokosowe Tofu ze słodkim sosem Chili, oraz Kokos nerkowca crusted łosoś.

Instrukcje

1
Połączyć mleko kokosowe, 1 łyżka soku z limonki, miód i pastę chili w małym rondlu i gotować na średnim ogniu, aż sos zmniejszy się i lekko zgęstnieje, o 4 protokół. SOS doprawiamy solą do smaku. Sos można schłodzić, przykryć, do 5 dni.Przygotuj rybę: umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 375 F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Pasta ChiliPasta Chili
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połączyć rozdrobnione kokos, panko, ½ łyżeczki soli, i ¼ łyżeczki pieprzu w małej misce. Wrzucić dobrze, a następnie rozprowadzić mieszaninę na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony KokosRozdrobniony Kokos
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umyj górne strony łososia sokiem z limonki. Lekko przyprawić rybę solą i pieprzem. Jeden kawałek na raz, zanurz górną stronę każdego filetu w mieszaninie kokosowo-panko, upewniając się, że powierzchnia jest pokryta. W razie potrzeby poklep mieszankę na rybę.Ustaw duży, patelnia o dużym dnie, preferowane żeliwo, na średnim ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodać olej arachidowy. Ułóż połowę filetów z łososia, strona kokosowa w dół, na patelni i gotować przez 3 protokół do zapiekania ryb i brązowy polewa. ostrożnie odwróć rybę i gotuj kolejne 3 minuty. Za pomocą szpatułki przenieś rybę na blachę do pieczenia. Powtórz z pozostałymi 3 filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Przenieś blachę do piekarnika i piecz, aż łosoś będzie po prostu twardy w dotyku, a wnętrze jest prawie nieprzezroczyste, ale nadal wilgotne, 2 do 4 minut w zależności od grubości ryby (alternatywnie użyj natychmiastowego termometru odczytu; ryba zostanie wykonana, gdy temperatura osiągnie 130 stopni F.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Każdy filet łososia ułożyć na rozgrzanym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
6
Skropić sosem kokosowym Chili i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn