Łosoś z kiełbasą Andouille i zielonymi oliwkami

Łosoś z kiełbasą Andouille i zielonymi oliwkami
Łosoś z kiełbasą Andouille i zielonymi oliwkami to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 4. Na 4,45 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 528 kalorii, 40g białka, oraz 40 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz kiełbasę andouille, filety z łososia, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Łosoś z kiełbasą Andouille i zielonymi oliwkami, Pieczony łosoś z Portulaką, koprem włoskim i zielonymi oliwkami, oraz Sos Z Kiełbasą Andouille.

Instrukcje

1
Rozgrzać małą patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać andouille i gotować, mieszając, aż skwierczeć, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa AndouilleKiełbasa Andouille
3
Przełożyć do średniej miski i ostudzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Kiełbasę wymieszać z pokrojonymi oliwkami, zmiękczonym masłem i mieloną szalotką.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
OliwkiOliwki
5
Rozpal grilla. Filety z łososia natrzeć oliwą z oliwek i lekko doprawić solą i pieprzem. Grillować łososia na dużym ogniu, obracając raz, aż ładnie zwęglone i po prostu gotowane przez, około 3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
łosośłosoś
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Przełóż łososia na talerze, top z masłem andouille mieszaniny i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa AndouilleKiełbasa Andouille
łosośłosoś

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Hindsight Win Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Win Chardonnay
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn