Łosoś z kaszą i sosem Kaparowo-śmietanowym

Łosoś z kaszą i sosem Kaparowo-śmietanowym

Instrukcje

1
Dodaj kapary i czosnek i smażyć, aż czosnek zacznie kolor, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj białe wino i gotuj na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
3
Dodać śmietanę ubijającą i zagotować. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje na tyle, aby pokryć tył łyżki, o 10 protokół. Doprawić sosem do smaku solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce. Przewiń przed użyciem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
4
Przynieś pół na pół, 1/2 szklanki wody i sól do zagotowania w ciężkim dużym rondlu. Stopniowo ubijaj w kaszy błyskawicznej. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować, aż mieszanina zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Dodaj ser Monterey Jack i mieszaj, aż się roztopi i będzie gładka. Doprawić kaszę do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
Kasza InstantKasza Instant
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Zdjąć z ognia. Przykryj, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
7
Tymczasem łososia posmarować olejem, a następnie posypać solą i pieprzem.
8
Ciepła ciężka duża patelnia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
9
Dodać łososia i gotować, aż nieprzejrzyste w centrum, o 4 protokół na stronę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Umieść łyżkę kaszy na środku każdej z 4 płytkich misek. Łyżka sosu wokół kaszy. Wierzch kaszy i sosu z łososiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
11
Place spoonful of grits in center of each of 4 shallow bowls. Spoon sauce around grits. Top grits and sauce with salmon and serve.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn