Łosoś z ciasta francuskiego z kremowym Pesto

Łosoś z ciasta francuskiego z kremowym Pesto
Łosoś z ciasta francuskiego z kremowym Pesto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 907 kalorii, 49g białka, oraz 62 g tłuszczu. Na 5,82 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka soku z cytryny, sól i pieprz, ciasto francuskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać ciasto francuskie można wykonać to danie główne z Ciasto Francuskie Z Gruszką Żurawinową jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łosoś z ciastem francuskim i Pesto, Ciasto Francuskie Pesto Kurczak, oraz Łosoś w cieście francuskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zapisz Przepis
2
Drukuj Przepis
3
Łosoś z ciasta francuskiego z kremowym Pesto
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4
Składniki1 arkusz ciasta francuskiego 1 jajko1 szklanka liści świeżej bazyli1 / 2 szklanki startego sera pecorino lub parmezan1 / 4 szklanki lekko prażonych orzechów sosnowych1 prażony ząbek czosnku (lub 1/2 goździka niepalonego) 2 łyżki świeżego soku cytrynowego1 1/4 szklanki mleka3 łyżki masła2 łyżki mąki4 filety z łososia bez kości2 łyżki oliwy z oliwek extra virgin1 mały dojrzały pomidor pokrojony w plastry4 gałązki świeżej bazylii
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
PecorinoPecorino
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
5
Sól i pieprz
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
6
Czas Przygotowania: 15 Minut
7
Czas Gotowania: 20 Minut
8
Całkowity Czas: 35 - 40 Minut
9
Ilość porcji: 4 porcje
10
Klucz Koszerny: Nabiał

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn