Jeśli 51 centów za porcję spada w budżecie, łosoś z sosem śmietanowym por może być super bezglutenowe, pescatariańskie i דל פחמימות,zne przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Ten przepis służy 25. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz olej, serek philadelphia, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łosoś ze skórką migdałową z porem i kremem cytrynowym, Homar Capellini z sosem śmietanowo-estragonowym por, oraz Por Faszerowany Sosem Śmietankowym Z Masłem Homarowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Brojler na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Umieść ryby, skórkę w dół, na stojaku brojlerów natryskiwanych sprayem do gotowania; pędzel olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3
Broil, 4 cale od ciepła, 6 do 7 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem. W międzyczasie roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki W Czekoladzie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodać pory; gotować i mieszać 5 min. albo do przetargu. Wymieszać pozostałe składniki; dusić na małym ogniu 5 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia twarogu i dobrze wymieszania mieszanki, często mieszając.
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.