Łosoś z sosem szpinakowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.66 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 857 kalorii, 39g białka, oraz 75 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę cytrynowo-pieprzową, filety z łososia, majonez i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Makaron szpinakowy z łososiem i sosem śmietanowym, Grillowany łosoś w sosie koperkowym ze szpinakiem i jogurtem, oraz Pieczony łosoś na cieście ziemniaczanym, zwiędły szpinak w sosie Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce, połączyć szpinak, majonez, musztarda, sok z cytryny i sól czosnkowa; przykryć i przechowywać w lodówce, aż porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać wodę do szybkowaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych
3
Łososia ułożyć na stelażu, posypać pieprzem cytrynowym i polać plasterkami cytryny. Zamknij pokrywę bezpiecznie; umieść regulator ciśnienia na rurze odpowietrzającej. Doprowadzić kuchenkę do pełnego ciśnienia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej wysokości i gotować przez 2 minuty. (Regulator ciśnienia powinien utrzymywać powolny stały ruch kołysania; w razie potrzeby dostosować ciepło.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
4
Zdjąć z ognia. Natychmiast schłodzić zgodnie z zaleceniami producenta, aż do całkowitego zmniejszenia ciśnienia. Wyrzucić plasterki cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
5
Łososia podawać z sosem szpinakowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to od A do Z Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.