Łosoś Teriyaki Pomarańczowy

Łosoś Teriyaki Pomarańczowy
Pomarańczowy Łosoś Teriyaki to bezglutenowe przepis z 2 porcjami. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 873 kalorii, 9g białka, oraz 50 g tłuszczu. Jeśli masz brązowy cukier, sok pomarańczowy, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 113 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to niedrogie przepis dla fanów japońskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Łosoś Teriyaki Pomarańczowy, Pomarańcz-Klon Łosoś Teriyaki, oraz Pomarańczowe Miseczki Z Łososia Teriyaki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Warstwa kawałka folii heavy duty na dużej blasze do pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Połóż na jeszcze jednym arkuszu w przeciwnym kierunku, pozostawiając około 8 zwisu ze wszystkich stron.
4
Umieść marmoladę i masło w małej bezpiecznej misce mikrofalowej i podgrzewaj przez około 30 sekund lub do roztopienia masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Połącz tę mieszankę ze wszystkimi składnikami (z wyjątkiem ryb) w misce i mieszaj, aż będzie gładka. Łososia opłukać w zimnej wodzie i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Umieść stronę skóry w dół na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Zalać marynatą rybę.Zaczynając od jednego końca, Zbierz zwis folii i zwiń je razem, aby zamknąć woreczek podobny do namiotu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Piec w piekarniku około 25 minut. Ryby powinny być nieprzezroczyste i łatwo płatkować widelcem. Przetestuj rybę i w razie potrzeby Przywróć patelnię do piekarnika na dodatkowe 5-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Podawać łososia z sosem łyżką na wierzchu.Grill instrukcje: rozgrzej grill gazowy do 32
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
11
Umieść woreczek foliowy na górnym stojaku, jeśli go masz, lub na pośrednim ogrzewaniu na głównym stojaku. Postępuj zgodnie z tymi samymi instrukcjami pieczenia, jakby to było w piekarniku.Ryby można również gotować w namiocie foliowym nad ogniskiem. Przyprawić rybę według uznania (można również dodać kilka łyżek wody, aby pomóc jej parować w gorącym ogniu) i zamknąć namiot foliowy. Nestle woreczek foliowy do świecących Żarów, gdzie ciepło nie jest tak intensywne jak płomienie. Czas gotowania może się różnić w zależności od wielkości i różnorodności ryb, więc sprawdź go po 10 minutach. Jeśli nie jest to zrobione, sprawdź w odstępach 2-3 minut po tym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Polecane wino: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Gewurztraminer, Chenin Blanc i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Alzacja Willm Gewurztraminer Reserve z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Rezerwat Alzacji Willm Gewurztraminer
Rezerwat Alzacji Willm Gewurztraminer
Złotożółte wskazówki. Aromatyczna intensywność i egzotyczne owoce.Lekka, okrągła, dobrze wyważona i dobra trwałość, wykończona pikantnymi nutami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn