Łosoś pomarańczowy z ryżem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj łososia pomarańczowego z ryżem. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 576 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $4.0 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku pomarańczowego, pieprzu, oleju sezamowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pomarańczowe Miseczki Z Łososia Teriyaki, Pudding Ryżowy Pomarańczowy Z Polewą Pomarańczowo-Żurawinową, oraz Fiambre de Salmón (łosoś i ryż) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie łososia posypać solą i pieprzem. Na dużej patelni pokrytej sprayem do gotowania, gotować łososia na średnim ogniu przez 3-4 minuty z każdej strony. Przykryć i gotować 2-3 minuty dłużej lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Dodaj sok pomarańczowy i sos sojowy na patelni; gotować na dużym ogniu przez 1-2 protokół. Wymieszać z olejem sezamowym; łyżką łososia.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować GEN5 Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 9 dolarów za butelkę.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.