Łosoś gotowany w sosie koperkowym

Łosoś gotowany w sosie koperkowym
Gotowany łosoś z sosem koperkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,97 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 24g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz koperek, śmietanę, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy obejmują Gotowany sos z łososia i koperku, Mus z łososia gotowanego w sosie koperkowym, oraz Łosoś gotowany w sosie musztardowo-koperkowym.

Instrukcje

1
Na dużej patelni nonstick połączyć wodę, wino, cebulę i seler. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dodać łososia i kłusować, odkryte, przez 5-10 minut lub aż ryba jest jędrna i łatwo płatki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Tymczasem w małej misce połączyć składniki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Podawać z łososiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to świetny wybór dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy rozważyć przyprawy i sosy. Chardonnay jest doskonałym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, podczas gdy sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka, nisko taninowa czerwień, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Można spróbować trzy kije Durell Winnicy pochodzenia Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 44 dolarów za butelkę.
Trzy Kije Durell Vineyard Pochodzenie Chardonnay
Trzy Kije Durell Vineyard Pochodzenie Chardonnay
Białe złoto w kieliszku z aromatem kwiatu cytryny i świeżej figi, to wino oferuje orzeźwiające spojrzenie na winnicę Durell. Fermentowane w betonowych jajach wino wykazuje charakterystyczną mineralność Durella zestawioną z gładkim i okrągłym odczuciem w ustach. Starzenie się drożdży w beczkach ze stali nierdzewnej rozwija obecność podniebienia, świeże owoce cytrusowe ożywiają wino. Nuty letniej brzoskwini podkreślają długie, soczyste wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn