Łosoś Chinook na drewnie Olchy z cebulą Vidalia i musztardą

Łosoś Chinook na drewnie Olchy z cebulą Vidalia i musztardą
Łosoś Chinook na drewnie Olchy z cebulą Vidalian i musztardą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.39 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, soli morskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 87%. Spróbuj Vidalian ciasto cebulowe z Ritz Cracker Crust, Vidalian krążki cebulowe z musztardą piwną, oraz New York Strip z serem pleśniowym, konfiturą z cebuli Vidalian i ciepłą sałatką ziemniaczaną z winegretem musztardowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Namoczyć deskę w wodzie, aby pokryć 1 godzinę; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
2
Łososia doprawić solą morską i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
łosośłosoś
3
Umieść rybę na desce.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
4
Cebulę wymieszać i nast. 6 składników. Łyżka mieszanki cebuli na łososia, mocno naciskając.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
CebulaCebula
5
Pokrywa z pokrywą grilla; grill na średnim ogniu (350 do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
15 do 20 minut lub aż ryby płatki widelcem. Wyciśnij cytrynę na rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
RybyRyby
7
Dekorować, w razie potrzeby.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn