Łosoś BLT

Łosoś BLT
Łosoś BLT może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 446 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz chleb wiejski, pomidor, łosoś i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka BLT, Sałatka BLT, oraz Hamburgery z łososiem z koperkiem i Old Bay (i wygraj rok na dziko złowionego łososia!) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć majonez, skórkę z cytryny, sok i cayenne w misce; odstawić. Boczek gotować w patelni nonstick na średnim ogniu, aż chrupiące, o 6 do 8 protokół; wyjąć patelnię z ognia i przenieść boczek na talerz wyłożony ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
MajonezMajonez
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
BoczekBoczek
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Drenaż.
3
Wylać cały tłuszcz i wytrzeć patelnię do czysta; dodać olej. Powrót patelni do pieca i ciepła do średniej wysokości; dodać łososia. Gotować, aż filety nie będą już przezroczyste w środku, 2 do 3 minut na stronę. Chleb tostowy i rozprowadzić 4 kromki z mieszanką majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty
MajonezMajonez
łosośłosoś
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiecPiec
4
Na wierzchu ułożyć 1 liść sałaty, 2 plastry pomidora, 1 filet i 1 kawałek boczku; zamknąć; pokroić na pół; podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
PomidorPomidor
BoczekBoczek
5
Self

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować La Crema Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn