Łodzie Z Cukinią Nadziewaną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj nadziewanych cukinii. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 191 kalorii, 11g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1410 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jeśli masz liście bazylii, krakersy o obniżonej zawartości tłuszczu, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Łodzie Z Cukinią Nadziewaną, Łodzie Z Cukinią Nadziewaną, oraz Łodzie Z Cukinią Nadziewaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Wytnij cukinię wzdłuż na pół; miarka się centra na deskę do krojenia, pozostawiając 1/4-cal-grube muszle.
Umieścić muszle w 9-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia; odstawić.
Posiekać miąższ cukinii; umieścić w średniej misce.
Dodać 1/2 szklanki sera, pomidory, okruchy krakersów i bazylii; wymieszać lekko. Łyżka równomiernie do skorupek cukinii; posypać pozostałą 1/4 szklanki sera.
Piec 15 min. lub aż do przegrzania.