Łodygi Chard i czosnek Scape makaron
Łodygi Chard i czosnek Scape makaron może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz Szwajcarskie łodygi chard, strzępki czosnku, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest takie wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Podsmażone łodygi boczniaka szwajcarskiego z oliwą z oliwek, czosnkiem i natką pietruszki, Makaron z czosnkiem-Scape Pesto, oraz Makaron z czosnkiem i pomidorkami wiśniowymi.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia toczenia. Gotować łodygi chard szwajcarski we wrzącej wodzie do miękkości, 10 do 15 minut; odcedzić i spłukać zimną wodą. Odstawić.
Doprowadzić oddzielny duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia toczenia. Makaron z wermiszelem gotować we wrzącej wodzie, aż będzie miękki, ale twardy do ukąszenia, 4 do 5 minut; odcedzić.
Tymczasem, roztopić masło z oliwą z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; mieszać w cebuli i czosnku scapes. Gotować i mieszać, aż cebula będzie miękka i półprzezroczysta, o 5 protokół. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości, mieszać w łodygi chard, i gotować, aż cebula rumiane, o 5 minut więcej. Doprawić solą i pieprzem; wymieszać ugotowany makaron do podania.