Łatwy Warstwowy Piec Taco
Przepis Easy Layered Taco Bake jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. Ten przepis służy 40. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mielonej wołowiny, makaron & ser Kolacja, Taco Bell ® & chunky łagodne salsa, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Warstwowy Piec Taco, Łatwe Warstwowe Ciasto Taco, oraz Łatwy Warstwowy Piec Warzywny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Przygotuj obiad zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Tymczasem gotuj mięso z mieszanką przypraw taco zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Warstwa przyprawione mięso, obiad i salsa w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia spryskane sprayem do gotowania.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.9 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.