Łatwy Sernik Karmelowo-Orzechowy
Łatwy karmelowy Sernik orzechowy może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wodę, donice pekan, margarynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Karmelowo-Orzechowy, Pecan Pie Karmel Sernik, oraz Sernik Karmelowo-Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mieszanki, cukier, margaryna i woda w dużej misce, aż dobrze wymieszane. Mocno naciśnij połowę mieszaniny okruchów 1-1 / 2 cali w górę strony 9-calowej formy sprężynowej. Pozostałe okruchy mocno wcisnąć na dno patelni, używając DNA suchej miarki.
Posypać 1 filiżankę orzechów pekan na dno skorupy.
Skropić 3/4 szklanki karmelowej polewy.
Wlać mleko do dużej miski.
Miksy. Bij mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do wymieszania. Beat na średniej prędkości 3 minuty. (Wypełnienie będzie grube.) Łyżka do skorupy.
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do firmy. Uruchom nóż lub metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; Usuń krawędź patelni.
Posypać pozostałą 1 szklanką orzechów pekan i skropić pozostałą 3/4 szklanki karmelu polewą tuż przed podaniem. Resztki sernika przechowywać w lodówce.