Łatwy quiche z krewetkami i szparagami

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać łatwe krewetki i szparagi Quiche spróbować. Jedna porcja zawiera 363 kalorie, 28g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szparagów, twaróg, krewetki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby użyć się deep dish pie crust można śledzić to danie główne z Wspaniała Szarlotka jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 55%. Spróbuj Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche Ze Szparagów I Łososia ) , Quiche z szynką i szparagami, oraz Quiche z szynką i szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Wlać białka, jajka i twarożek do blendera; pulsować kilka razy, aby wymieszać i zmiksować, aż będzie gładka, około 1 minuty.
Rozgrzać 1 łyżka oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać szparagi i cebulę, aż szparagi będą miękkie, o 8 protokół.
Rozgrzać 2 łyżeczki oliwy z oliwek w tej samej patelni na średnim ogniu. Krewetki sezon z solą i czarnym pieprzem; gotować w gorącym oleju, aż staną się różowe i nie są już półprzezroczyste w centrum, 5 do 8 minut.
Fit pie crust into a 9-calowy talerz deep-dish pie and spread shrimp into the crust; top with asparagus mixture.
Wlać mieszankę twarogu na warzywa i krewetki.
Na wierzch quiche posmarować serem Monterey Jack.
Posyp zieloną cebulę serem.
Piecz quiche w nagrzanym piekarniku, aż polewa serowa będzie lekko rumiana i quiche zostanie ustawione na środku, około 1 godziny.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Anne Amie Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Anne Amie Pinot Gris]()
Anne Amie Pinot Gris
Aromaty gruszki Bartlett, gardenia, białej brzoskwini, białej herbaty, jaśminu, krakersów graham i słomy. Aromaty azjatyckiej gruszki, białej figi, białej brzoskwini, białej truskawki i kwiatów kopru włoskiego. Wykończenie jest suche, długie i napędzane kwasem.Dobrze komponuje się z pieczonym kurczakiem, sałatką Cezar, małżami, wieprzowiną z pigwy, grillowanym kabaczkiem, pstrągiem smażonym na patelni i bibimbapem.