Łatwy Parmezan-Crusted Tilapia
Ten przepis służy 15. Jeśli 61 centów za porcję spada w budżecie, łatwy parmezan-Crusted Tilapia może być ogromny bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz grubo zmielony pieprz, majonez, filety tilapia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwe Pieczenie W Piecu Parmezan Crusted Tilapia, Parmezan Crusted Tilapia, oraz Parmezan Crusted Tilapia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Umieść rybę w jednej warstwie na pergaminie pokrytym blachą do pieczenia.
Wymieszać ser i pieprz do wymieszania.
Rozłóż rybę majonezem; posyp mieszaniną sera.
Piec 8 do 10 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.