Łatwo nadziewana flądra Briana
Łatwo nadziewana flądra Briana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1238 kalorii, 75g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 8,07 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mieszankę farszu chlebowego o smaku kurczaka, przyprawę cajun, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest solidne. Faszerowana Flądra, Faszerowana Flądra, oraz Faszerowana Flądra są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Połóż rybę ciemną stroną do góry. Wykonaj nacięcie obok kręgosłupa po obu stronach, zatrzymując się przed głową i ogonem. Wsuń nóż między ciało a kręgosłup i uruchom nóż w dół żeber po obu stronach kręgosłupa.
Roztopić 1/2 szklanki masła na patelni na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę i seler na maśle, aż będzie miękki.
Wymieszać farsz do miski i wymieszać w nim cebulę i seler wraz z masłem na patelni.
Wymieszać kraba i krewetki z ich soków, dodając trochę więcej płynu, lub więcej farszu, aby uzyskać dobrą konsystencję.
Roztopić pozostałe masło i posmarować je na blasze z ciastkami. Nadziewaną masę wkładamy do kieszeni flądry, a nadziewaną rybę układamy na blasze.
Posmarować zewnętrzną stronę ryby roztopionym masłem i doprawić starą zatoką i w razie potrzeby przyprawą Cajun.
Piec przez około 25 do 30 minut w nagrzanym piekarniku lub tylko do momentu, gdy flądra łatwo się zbryla widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.