Łatwe Trufle Czekoladowe
Łatwe Trufle czekoladowe to bezglutenowe przepis z 48 porcjami. Ta przystawka ma 118 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 89 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz słodko-gorzką czekoladę, wybór powłoki, czekolady i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Łatwe Trufle Czekoladowe, Łatwe Trufle Czekoladowe, oraz Łatwe Trufle czekoladowe zanurzone w białej czekoladzie.
Instrukcje
Na patelni rozgrzać czekolady, masło i mleko, aż czekolady i masło zostaną częściowo stopione.
Wyjąć z ognia i mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia.
Ubij w pożądanym smaku, aż kremowo-gładka.
Przenieść do miski i odstawić, aż będzie wystarczająco mocny, aby utrzymać swój kształt, około 2 godzin.
Za pomocą łyżki stołowej (spring-action 1 Tb. miarka jest idealna), czekolada formować w kulki, 1 poziom Tb. na raz i umieścić na blasze wyłożonej natłuszczonym papierem pergaminowym.
Umieścić żądaną powłokę w małej misce. Pracując pojedynczo, kropluj trufle do miski smarowanymi opuszkami palców. Wstrząsnąć miskę tam iz powrotem tak trufle są całkowicie pokryte. W razie potrzeby zwijaj trufle ręcznie, aby były okrągłe. Powrót do pergaminu. (Można przechowywać w szczelnym pojemniku do 5 dni lub zamrażać do 1 miesiąca.) Przed podaniem odstawić w temperaturze pokojowej, aby lekko zmiękczyć.