Łatwe Trufle Czekoladowe
Łatwe Trufle czekoladowe to bezglutenowe przepis z 48 porcjami. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, wybór smaku, mleko skondensowane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. 91 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwe Trufle Czekoladowe, Łatwe Trufle Czekoladowe, oraz Łatwe Trufle czekoladowe zanurzone w białej czekoladzie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni rozgrzać czekolady, masło i mleko, aż czekolady i masło zostaną częściowo stopione.
Wyjąć z ognia i mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia.
Ubij w pożądanym smaku, aż kremowo-gładka.
Przenieść do miski i odstawić, aż będzie wystarczająco mocny, aby utrzymać swój kształt, około 2 godzin.
Za pomocą łyżki stołowej (spring-action 1 Tb. miarka jest idealna), czekolada formować w kulki, 1 poziom Tb. na raz i umieścić na blasze wyłożonej natłuszczonym papierem pergaminowym.
Umieścić żądaną powłokę w małej misce. Pracując pojedynczo, kropluj trufle do miski smarowanymi opuszkami palców. Wstrząsnąć miskę tam iz powrotem tak trufle są całkowicie pokryte. W razie potrzeby zwijaj trufle ręcznie, aby były okrągłe. Powrót do pergaminu. (Można przechowywać w szczelnym pojemniku do 5 dni lub zamrażać do 1 miesiąca.) Przed podaniem odstawić w temperaturze pokojowej, aby lekko zmiękczyć.