Łatwe Trufle Czekoladowe

Łatwe Trufle Czekoladowe
Łatwe Trufle czekoladowe to bezglutenowe przepis z 48 porcjami. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, wybór smaku, mleko skondensowane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. 91 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwe Trufle Czekoladowe, Łatwe Trufle Czekoladowe, oraz Łatwe Trufle czekoladowe zanurzone w białej czekoladzie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na patelni rozgrzać czekolady, masło i mleko, aż czekolady i masło zostaną częściowo stopione.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Wyjąć z ognia i mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia.
3
Ubij w pożądanym smaku, aż kremowo-gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Przenieść do miski i odstawić, aż będzie wystarczająco mocny, aby utrzymać swój kształt, około 2 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Za pomocą łyżki stołowej (spring-action 1 Tb. miarka jest idealna), czekolada formować w kulki, 1 poziom Tb. na raz i umieścić na blasze wyłożonej natłuszczonym papierem pergaminowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Umieścić żądaną powłokę w małej misce. Pracując pojedynczo, kropluj trufle do miski smarowanymi opuszkami palców. Wstrząsnąć miskę tam iz powrotem tak trufle są całkowicie pokryte. W razie potrzeby zwijaj trufle ręcznie, aby były okrągłe. Powrót do pergaminu. (Można przechowywać w szczelnym pojemniku do 5 dni lub zamrażać do 1 miesiąca.) Przed podaniem odstawić w temperaturze pokojowej, aby lekko zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn