Łatwe potrójne ciasto czekoladowe Krissy
Przepis Krissy ' s Easy Chocolate Triple Layer Pie można zrobić w około 4 godziny i 10 minut. Jedna porcja zawiera 1248 kalorii, 14g białka, oraz 59G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Za 3,04 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 52 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis od Allrecipes wymaga wiórków czekoladowych, Skórki krakersa Grahama, mieszanki budyniu czekoladowego i mleka. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 61%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Trójwarstwowe Ciasto Czekoladowe, Oreo ® Triple Layer Chocolate Pie, oraz Trójwarstwowe ciasto czekoladowe Oreo.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mleko i budyń. Ubijaj drucianą trzepaczką przez 1 minutę. Łyżka 1 1/2 szklanki budyniu do graham cracker crust.
Delikatnie złóż 1/2 ubitej polewy do pozostałego budyniu.
Rozłóż tę mieszankę na warstwie budyniu w skórce. Na wierzch z pozostałą bitą polewą.
Udekoruj wiórkami czekoladowymi, przykryj i wstaw do lodówki na 4 godziny.
Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce to moje najlepsze typy na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Taittinger Brut La Francaise (Magnum) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 160 dolarów za butelkę.
![Taittinger Brut La Francaise (Magnum)]()
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Ten szampan jest mieszanką około 30 winnic Chardonnay i Pinot Noir, odpowiednio 40% i 60% całości, z kilku zbiorów doskonale dojrzałych winogron.