Ciasto z guawą i twarogiem
Guawan i ciasto z serem śmietankowym jest Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 275 g tłuszczu, oraz w sumie 3954 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $8.3 za porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać serek, jajko, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gofry z guawanem i twarogiem, Pastel Gloria (Guava, Dulce de Leche i ciasto serowe), oraz Kubański Torrejas z Guawą-syropem klonowym i twarogiem bitą śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218° z półką w środku.
Ubić jajko widelcem, następnie umieścić 1 1/2 łyżki jajka w małej misce z wodą (1/2 łyżki) i lekko ubić, aby umyć jajko.
Resztę ubitego jajka włóż do malaksera z serem śmietankowym, cukrem i wanilią i przecier na gładką masę.
Przełożyć do małej miski.
Przecier z guawy przetwarza sokiem z cytryny w oczyszczonym robocie kuchennym, aż będzie gładki.
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku, aby rozgrzać 5 minut podczas przygotowywania ciasta.
Rozwałkuj ciasto na posypanej mąką powierzchni roboczej za pomocą posypanego mąką wałka do ciasta w prostokąt o wymiarach 11 na 9 1/2 cala.
Wytnij prostokąt na pół w poprzek.
Przełożyć 1 kawałek ciasta na arkusz folii.
Rozłóż mieszankę twarogu w pasie o szerokości 3,5 cala w środku ciasta, pozostawiając 1-calowe granice ze wszystkich stron. Dollop 2 rzędy konfitur wzdłuż na wierzchu mieszanki sera, około 1 cal od siebie.
Złóż pozostałą część ciasta na pół wzdłuż i umieść złożoną krawędź najbliżej Ciebie. Pozostawiając 1-calową krawędź po bokach i wierzchu ciasta, Wytnij 1 1/2-calowe szczeliny co 1/2 cala przez złożoną krawędź do górnej krawędzi.
Posmaruj trochę mycia jaj wokół nadzienia. Rozłóż pokrojone ciasto i połóż na nadzieniu. Lekko nacisnąć krawędzie, aby uszczelnić i szczotkować wierzch ciasta z myciem jajkiem.
Piec na folii na gorącej blachy do pieczenia, aż nadmuchane i złocisto-brązowy, 25 do 30 protokół.
Ciasto przełożyć do stelaża do całkowitego ostygnięcia.