Ciasto z guawą i twarogiem

Ciasto z guawą i twarogiem
Guawan i ciasto z serem śmietankowym jest Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 275 g tłuszczu, oraz w sumie 3954 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $8.3 za porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać serek, jajko, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gofry z guawanem i twarogiem, Pastel Gloria (Guava, Dulce de Leche i ciasto serowe), oraz Kubański Torrejas z Guawą-syropem klonowym i twarogiem bitą śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić jajko widelcem, następnie umieścić 1 1/2 łyżki jajka w małej misce z wodą (1/2 łyżki) i lekko ubić, aby umyć jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Resztę ubitego jajka włóż do malaksera z serem śmietankowym, cukrem i wanilią i przecier na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Przełożyć do małej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Przecier z guawy przetwarza sokiem z cytryny w oczyszczonym robocie kuchennym, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
PrzetworyPrzetwory
GuajawaGuajawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku, aby rozgrzać 5 minut podczas przygotowywania ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Rozwałkuj ciasto na posypanej mąką powierzchni roboczej za pomocą posypanego mąką wałka do ciasta w prostokąt o wymiarach 11 na 9 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
8
Wytnij prostokąt na pół w poprzek.
9
Przełożyć 1 kawałek ciasta na arkusz folii.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Rozłóż mieszankę twarogu w pasie o szerokości 3,5 cala w środku ciasta, pozostawiając 1-calowe granice ze wszystkich stron. Dollop 2 rzędy konfitur wzdłuż na wierzchu mieszanki sera, około 1 cal od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
PrzetworyPrzetwory
SerSer
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Złóż pozostałą część ciasta na pół wzdłuż i umieść złożoną krawędź najbliżej Ciebie. Pozostawiając 1-calową krawędź po bokach i wierzchu ciasta, Wytnij 1 1/2-calowe szczeliny co 1/2 cala przez złożoną krawędź do górnej krawędzi.
12
Posmaruj trochę mycia jaj wokół nadzienia. Rozłóż pokrojone ciasto i połóż na nadzieniu. Lekko nacisnąć krawędzie, aby uszczelnić i szczotkować wierzch ciasta z myciem jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
JajkoJajko
13
Piec na folii na gorącej blachy do pieczenia, aż nadmuchane i złocisto-brązowy, 25 do 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
14
Ciasto przełożyć do stelaża do całkowitego ostygnięcia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn