Łatwe Pieczarkowe Ptysie
Łatwe pieczarkowe ptysie może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 32 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Mieszanka serek czosnkowo-ziołowy, grzyby, ostry sos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 2 minuty. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Ptysie Grzybowe, Ptysie Grzybowe, oraz Ptysie Grzybowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 6 składników w średniej misce; przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Zwiń 1 arkusz ciasta francuskiego w prostokąt 16" x 10".
Ciasto pokroić na pół wzdłuż.
Rozłóż jedną czwartą wypełnienia (około 1/2 szklanki) w dół środka każdego prostokąta.
Ubij razem jajko i wodę, a krawędzie ciasta umyj jajkiem. Złożyć ciasto na pół wzdłuż nadzienia; brzegi ciasta uszczelnić widelcem.
Pokrój każde ciasto na 10 kawałków i umieść na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Powtórz procedurę z pozostałym arkuszem ciasta francuskiego i nadzieniem.
Pozostałe jajka umyć na wierzchu ciastek i, w razie potrzeby, posypać pieprzem.
Piec w 400 przez 15 minut lub do lekko rumiane.
Make Ahead: nadzienie może być wykonane do 2 dni wcześniej i schłodzone.