Umieścić 1 zaokrągloną łyżeczkę nadzienia w środku opakowania gyoza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
2
Krawędź owijki gyoza delikatnie wodą. Złóż owijkę na pół, całkowicie zamykając wypełnienie. Szczypta krawędzie do uszczelnienia.
3
Przenieść ravioli do blachy do pieczenia. Powtórz z pozostałym nadzieniem i owijkami. (Można przygotować do 2 godzin wcześniej; przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia. Ostrożnie dodaj ravioli do garnka. Gotować, aż ravioli są po prostu miękkie, mieszając delikatnie, o 3 protokół. Używając dużej łyżki z rowkiem, przenieś ravioli do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ravioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Polać sosem ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ravioli
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Winegret Z Wermutu
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Posypać 1/2 łyżki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ravioli
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę