Umieścić 1 zaokrągloną łyżeczkę nadzienia w środku opakowania gyoza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Krawędź owijki gyoza delikatnie wodą. Złóż owijkę na pół, całkowicie zamykając wypełnienie. Szczypta krawędzie do uszczelnienia.
3
Przenieść ravioli do blachy do pieczenia. Powtórz z pozostałym nadzieniem i owijkami. (Można przygotować do 2 godzin wcześniej; przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia. Ostrożnie dodaj ravioli do garnka. Gotować, aż ravioli są po prostu miękkie, mieszając delikatnie, o 3 protokół. Używając dużej łyżki z rowkiem, przenieś ravioli do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ravioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
5
Polać sosem ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ravioli
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego